Warsztaty dla producentów trzody chlewnej

0
361

Izba Zbożowo-Paszowa oraz American Soybean Association – IM serdecznie zapraszają na organizowane w dniach 25-26 maja br. warsztaty pt: Optymalizacja żywienia drogą do sukcesu produkcyjnego i ekonomicznego sektora trzodowego w Polsce”. Warsztaty, które odbędą się w hotelu Holiday Inn w Warszwie, skierowane są do technologów, żywieniowców i pracowników serwisu żywieniowo-paszowego firm hodowlanychi paszowych.”

Zakres tematyczny warsztatów obejmuje m.in. program żywienia loch, optymalizacje wydajności reprodukcyjnej loch, kwestie dotyczące żywienia prosiąt, w tym optymalizacji receptur paszowych, interakcje pomiędzy stanami patologicznymi a żywieniem, cele produkcyjne i ekonomiczne w produkcji świń i sposoby ich osiągania, itp.

Uczestnictwo w Warsztatach jest bezpłatne, uczestnicy pokrywają jedynie koszty dojazdu oraz ewentualnego noclegu (specjalna stawka konferencyjna w Holiday Inn, rezerwacja pokoi dokonywana bezpośrednio w hotelu).

Bardziej szczegółowe informacje zostaną umieszczone w najbliższych dniach na stronie internetowej Izby www.acn.waw.pl/grainjak również przesłane do firm sektora paszowego.

opr. MS/Wrp.pl

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany, podajesz go wyłącznie do wiadomości redakcji. Nie udostępnimy go osobom trzecim. Nie wysyłamy spamu.
Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem*.
Please enter your name here
Please enter your comment!

Polityka Prywatności