Przetwórstwo na poziomie gospodarstwa – szkolenie online 

Przetwórstwo produktów rolnych w gospodarstwie umożliwia zwiększenie rentowności produkcji, ponieważ produkt przetworzony jest zawsze droższy od surowego. Bezpośrednia sprzedaż przetworów na zasadach rolniczego handlu detalicznego pozwala wielu producentom uzyskać dobre wyniki finansowe. 

reklama
Baner Amazone

“Warunki sanitarne i higieniczne w przetwórstwie na poziomie gospodarstwa” będą tematem szkolenia online organizowanego przez Kujawsko-Pomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Minikowie. Uczestnicy szkolenia będą mogli zdobyć wiedzę o tym, jakim wymogom prawnym trzeba sprostać, by móc przetwarzać żywność produkowaną w gospodarstwie rolnym.  

Szkolenie odbędzie się 18 lipca w godzinach 10.00-11.15 na platformie edukacyjnej ClickMeeting.. Będzie je prowadzić specjalista ds. przetwórstwa i bezpieczeństwa żywności KPODR Magdalena Kulus. Podczas szkolenia omawiane będą “Przepisy prawne krajowe i międzynarodowe w zakresie bezpieczeństwa żywności” oraz “Warunki sanitarne i higieniczne na poziomie gospodarstwa rolnego”. 

reklama
Baner Kioti

Rejestracja na szkolenie: 

https://kpodr.clickmeeting.com/warunki-sanitarne-i-higieniczne-w-przetworstwie-na-poziomie-gospodarstwa 

Zapisy trwają do 18.07.2023 r. 

reklama
baner SDF

ZOSTAW KOMENTARZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Przeczytaj także

None found

Najpopularniejsze artykuły

None found

ARTYKUŁY POWIĄZANE (TAG)
INNE ARTYKUŁY AUTORA




NAJNOWSZE WIADOMOŚCI