Nasze Kulinarne Dziedzictwo

Podczas Targów „Smaki Regionów” odbył się XIV finał konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo”. Jest to konkurs, który wyłania najlepsze regionalne i lokalne produkty żywnościowe oraz dania i potrawy. W tym roku do rywalizacji przystąpiło 13. województw.

 Laureatom przyznawane są nagrody „Perła 2014”, które wręczył minister rolnictwa i rozwoju wsi Marek Sawicki. Ponadto wręczone zostały „Klucze do Polskiej Spiżarni” – nagroda dla osób, które w wyjątkowy sposób przyczyniły się do wyszukania oraz promowania produktów regionalnych i tradycyjnych.

AT za MRiRW

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany, podajesz go wyłącznie do wiadomości redakcji. Nie udostępnimy go osobom trzecim. Nie wysyłamy spamu.
Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem*.
Please enter your name here
Please enter your comment!

Polityka Prywatności