fbpx

Nasze Kulinarne Dziedzictwo

Podczas Targów „Smaki Regionów” odbył się XIV finał konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo”. Jest to konkurs, który wyłania najlepsze regionalne i lokalne produkty żywnościowe oraz dania i potrawy. W tym roku do rywalizacji przystąpiło 13. województw.

 Laureatom przyznawane są nagrody „Perła 2014”, które wręczył minister rolnictwa i rozwoju wsi Marek Sawicki. Ponadto wręczone zostały „Klucze do Polskiej Spiżarni” – nagroda dla osób, które w wyjątkowy sposób przyczyniły się do wyszukania oraz promowania produktów regionalnych i tradycyjnych.

AT za MRiRW

McHale - baner - kwiecień 2024
Syngenta baner Treso
Baner webinarium konopie
POZ 2024 - baner

ZOSTAW KOMENTARZ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

Najpopularniejsze artykuły
NAJNOWSZE WIADOMOŚCI
[s4u_pp_featured_products per_row="2"]
INNE ARTYKUŁY AUTORA




ARTYKUŁY POWIĄZANE (TAG)

NAJNOWSZE KOMENTARZE

Newsletter

Zapisz się do Rolniczego Newslettera WRP.pl, aby otrzymywać informacje o tym co aktualnie najważniejsze w krajowym i zagranicznym rolnictwie.